Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Sabtu, 11 Oktober 2014

Lirik lagu Suliana - Kagum

Lirik lagu Kagum merupakan hits baru dari Suliana, berikut lirik lengkapnya :

lirik Suliana - Selingkuh

Sing keroso tah riko
Sun kagumi yo sing kiro kiro
Nyawang ulan selimpati lintang
Mung rupane kok sing gelem ilang

Sing keroso tah riko
Meneng meneng sun demeni
Emboh keneng paran jalarane
Sing ketemu sun seru bingungi

Sampek kapan isun biso nahan
Kahanan ati kari gediki
Sampek kapan uliye sun mendem roso
Kok sing sanggup maneng sun nyimpen
Koyo sing sanggup maneng sun mendem

Sing keroso tah riko
Meneng meneng sun demeni
Emboh keneng paran jalarane
Sing ketemu sun seru bingungi

Sampek kapan isun biso nahan
Kahanan ati kari gediki
Sampek kapan uliye sun mendem roso
Kok sing sanggup maneng sun nyimpen
Koyo sing sanggup maneng sun mendem

0 komentar:

Posting Komentar