Lirik Lagu So Imah - Ngamen 5

Lirik Lagu So Imah - Ngamen 5 adalah single terbaru dari  So Imah yang dirilis pada Februari 2014, berikut lirik lengkapnya :

Lirik Lagu So Imah - Ngamen 5



 

dino iki mujur tenan

aku ngamen nang njero bis-bisan

penumpange lenggah tenang

supire gal-ugalan

aku tibo jempalikan

ning pojokan

arek ayu klambi abang

cukuran lanang semiran abang

alise nanggal sepisan

idepe pasangan

sayang untune bathikan

kopi lambada

 

iku ngono ra sepiro (mas)

ibarat aku nduwe konco

lagake koyok jutawan

ngalor-ngidul nggowo koran

tibake gendheng anyaran

ditapuk setan

iku ngono ra sepiro (mas)

ibarat aku nduwe tonggo

(arek)e ayu temenan

jarang metu nang embongan

tibake meteng rong ulan

merek ojekan

 

puger galewene

gerbongan iku julukane

wedokane lemu-lemu

dionyen ngguya-ngguyu, alamak

 

dionyen ngguya-ngguyu, alamak

dionyen ngguya-ngguyu

 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel