Lirik Julia Perez - Aku Rapopo

Lirik lagu Aku Rapopo merupakan hits terbaru dari penyanyi dangdut Julia Perez berikut lirik lengkapnya :


Lirik Julia Perez - Aku Rapopo


rasa hati ini uwes broken
nemu kamu wes tak sobek sobek
kang mas indehoy karo miss tukinem


don't alesan don't many alesan
i sudah know mas you bajingan suka jajan
your wife ini minta di ceraikan


endasku saiki uwes puyeng
gara gara i think macem macem
ora peduli how do you how how
iing penting jupe uwes seneng


it's oke wae mas
it's oke wae
aku rapopo..aku rapopo..aku rapopo


don't comeback again mas
don't comeback again
aku rapopo..aku rapopo..aku rapopo


mas aku nyambut gawe, gae kowe
ayuku gawe kowe, awakku gawe kowe
tapi, kenopo, kenopo, kenopo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel