Lirik 5Romeo - Antepkeun ('Let It Go' Sundanese Version)

Lirik Lagu 5Romeo - Antepkeun (Let It Go Versi Jawa)


[caption id="attachment_4825" align="aligncenter" width="330"]Lirik 5Romeo - Antepkeun ('Let It Go' Sundanese Version) 5Romeo - Antepkeun[/caption]

Aslinya Let It Go dinyanyikan dalam dua versi yaitu oleh Indina Menzel dan Demi Lovato. Seiring dengan kepopuleran filmnya, lagu ini memperoleh beberapa prestasi, hingga puncaknya ketika berhasil memenangkan nominasi Best Music (Original Song) pada Piala Oscar 2014 lalu. Uniknya, banyak musisi yang kemudian menerjemahkan lagu Let It Go dengan beberapa versi bahasa masing-masing negaranya. Hal inilah yang menginspirasi 5Romeo untuk merilis lagu berjudul “Antepkeun” pada tanggal 9 September 2014.


salju bodas di peuting ieu
euweuh jejak katingal
aya karajaan sembunyi
sigana bisa jadi raja
angin ngagelebug sapertos badai salju
teu tiasa nunda abdi geus coba


tong titah abus tong titah ningal
jadi budak kudu slalu bageur
geus sumputkeun, tong dirasa
jadi pada nyaho


antepkeun, antepkeun
teu tiasa nahan deui
antepkeun, antepkeun
geus bae banting panto
teu paduli batur ngomong naon
bae badai ge
tiris ge abdi henteu nanaon


Lihat Lirik Lengkapnya..



Lirik 5Romeo - Antepkeun (Let It Go Versi Jawa)


[caption id="attachment_4825" align="aligncenter" width="330"]Lirik 5Romeo - Antepkeun ('Let It Go' Sundanese Version) 5Romeo - Antepkeun[/caption]

salju bodas di peuting ieu
euweuh jejak katingal
aya karajaan sembunyi
sigana bisa jadi raja
angin ngagelebug sapertos badai salju
teu tiasa nunda abdi geus coba


tong titah abus tong titah ningal
jadi budak kudu slalu bageur
geus sumputkeun, tong dirasa
jadi pada nyaho


antepkeun, antepkeun
teu tiasa nahan deui
antepkeun, antepkeun
geus bae banting panto
teu paduli batur ngomong naon
bae badai ge
tiris ge abdi henteu nanaon


meni lucu gara gara jarak
kabeh jadi leutik
kasieun nu ngontrol abdi
teu tiasa kadieu deui


ayeuna mah abdi nyaho
ngetes abdi jeung menguji abdi
euweuh salah euweuh aturan
bebassss


antepkeun, antepkeun
jadi hiji jeung langit
antepkeun, antepkeun
moal ningali ceurik
didieu nangtung didieu cicing
bae badai ge


kakuatan abdi keluar tina diri
jiwa abdi ngaluarkeun kakuatan es batu
jeung pikiran abdi jadi semakin kuat
abdi moal balik deui
baheula mah baheula


antepkeun, antepkeun
abdi geus jadi abdi
antepkeun, antepkeun
mu bageur eta nggeus euweuh
didieu nangtung dihandap panon poe
bae badai ge
tiris ge abdi henteu nanaon

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel