Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Minggu, 19 November 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati

elianton pardede



yoro anane tekan riko
mulo iku hang sun anteni
yoro sucine welas riko
hang isun simpen nong ati

jeru rasane jero dodo
ngerendem roso welas iki
sing kuat awak isun nyonggo
kangen hang setengah mati

yo nong riko, yo nong riko huuu

mergane riko hang sun aboti
ring kono diubengi macem werno kembang
dadine bimbang rasane ati
isun sing biso kelangan riko

jeru rasane jero dodo
ngerendem roso welas iki
sing kuat awak isun nyonggo
kangen hang setengah mati

yo nong riko, yo nong riko huuu

mergane riko hang sun aboti
ring kono diubengi macem werno kembang
dadine bimbang rasane ati
isun sing biso kelangan riko

mergane riko hang sun aboti
ring kono diubengi macem werno kembang
dadine bimbang rasane ati
isun sing biso kelangan riko

0 komentar:

Posting Komentar