Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Minggu, 19 November 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Lilin



opo tah salah dung isun demen nyang riko
teko ati hang paling jeru
opo tah duso dung isun welas nyang riko
hang suwi sun pendem ring dodo

isun sing golet paran paran
isun sing ulap ambi dunyo
isun sing jaluk paran paran
mung welas isun biso riko tompo

opo tah salah dung isun demen nyang riko
teko ati hang paling jeru
opo tah duso dung isun welas nyang riko
hang suwi sun pendem ring dodo

isun sing golet paran paran
isun sing ulap ambi dunyo
isun sing jaluk paran paran
mung welas isun biso riko tompo



isun iki mung lilin, hang sing ono artine
tapi biso ngurupi lan madangi atin riko yo duh eman eman

opo tah salah dung isun demen nyang riko
teko ati hang paling jeru
opo tah duso dung isun welas nyang riko
hang suwi sun pendem ring dodo

isun sing golet paran paran
isun sing ulap ambi dunyo
isun sing jaluk paran paran
mung welas isun biso riko tompo

isun iki mung lilin, hang sing ono artine
tapi biso ngurupi lan madangi atin riko yo duh eman
isun iki mung lilin, hang sing ono artine
tapi biso ngurupi lan madangi atin riko yo duh eman eman

0 komentar:

Posting Komentar