Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Minggu, 19 November 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ojo Sepaneng

elianton pardede





aku pengen ngene (masalah)
aku pengen ngono (masalah)
aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng

jarene cah kerjo (ngapusi)
jaremu stel kendo (tenane)
ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

dadi wong rasah kakean polah
mengko malah dadi masalah
mending meneng mbangane salah
nek wes salah isone mung pasrah

nduwe lambe kudu dijogo
ojo seneng ngrasani wong liyo, saiki rasakno

aku pengen ngene, aku pengen ngono
aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng
jarene cah kerjo, jaremu stel kendo
ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

urip digawe sante rasah podo sepaneng
ngurusi wong liyo ra iso ngewaregke weteng
mikir awake dewe wes gawe sirah puyeng
wong liyo sing nyawang ngirone mung seneng seneng

akeh sithike rejeki wes ono sing ngatur
gari sepiro sregepe awakmu sing nandur
wes ra usah nggagas omongane kiwo tengen
mergo mengko iso nggawe uripmu sepaneng

wes ra usah ngurusi urusane wong liyo
urusono bojomu sing galak
rejeki ra neng ngendi, ora usah podo meri
sing penting iso ngebul karo ngopi

aku pengen ngene, aku pengen ngono
aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng
jarene cah kerjo, jaremu stel kendo
ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

aku pengen ngene, aku pengen ngono
aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng
jarene cah kerjo, jaremu stel kendo
ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

0 komentar:

Posting Komentar