Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Minggu, 19 November 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pisah



gedene ombak ning segoro laut kae
dadi saksi janjimu
naliko kondo bakal tresno selawase

padange suryo sing madhangi biru langit
dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

yo wes aku nggur isone pasrah
yen dalane tresno kudu pisah

endi biyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pait tresnomu marang aku



padange suryo sing madhangi biru langit
dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

yo wes aku nggur isone pasrah
yen dalane tresno kudu pisah

endi biyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pait tresnomu marang aku

endi biyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pait tresnomu marang aku

0 komentar:

Posting Komentar