Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Selasa, 21 November 2017

Lirik Lagu Ratna Antika - Kependem Cinta


kita hanya berpandang mata
malu untuk ungkapkan cinta
walau sama-sama suka
tapi malu ungkapkan sayang

naliko tresno amung kependem
ra wani kondo mung malah mingkem
yen kepethuk trus mesam mesem
amung nyanding ati wis ayem

hati berdebar jika di dekatmu
mau bilang cinta lidahku kelu
jantungku berdebar jika di dekatmu
aku tak berkutik mau bilang i love you

koyo ngene rasane yen lagi kependem cinta
ora biso ngungkapke naliko nyanding kowe
kembang mawar tak selipke ning kelingan kowe ngguyu
dadi saksi naliko nyanding ra biso ngungkap tresno ning atiku



mung mesam mesem podo ra wanine
ngungkapne cinta tresno tapi kependem
mung mesam mesem podo ra wanine
nadyan mung mepet atiku wis ayem

mung mesam mesem podo ra wanine
ngungkapne cinta tresno tapi kependem
mung mesam mesem podo ra wanine
nadyan mung mepet atiku wis ayem

kita hanya berpandang mata
malu untuk ungkapkan cinta
walau sama-sama suka
tapi malu ungkapkan sayang

naliko tresno amung kependem
ra wani kondo mung malah mingkem
yen kepethuk trus mesam mesem
amung nyanding ati wis ayem

hati berdebar jika di dekatmu
mau bilang cinta lidahku kelu
jantungku berdebar jika di dekatmu
aku tak berkutik mau bilang i love you

koyo ngene rasane yen lagi kependem cinta
ora biso ngungkapke naliko nyanding kowe
kembang mawar tak selipke ning kelingan kowe ngguyu
dadi saksi naliko nyanding ra biso ngungkap tresno ning atiku

mung mesam mesem podo ra wanine
ngungkapne cinta tresno tapi kependem
mung mesam mesem podo ra wanine
nadyan mung mepet atiku wis ayem

mung mesam mesem podo ra wanine
ngungkapne cinta tresno tapi kependem
mung mesam mesem podo ra wanine
nadyan mung mepet atiku wis ayem



0 komentar:

Posting Komentar