Lirik Lagu Via Vallen - Ora Biso Turu

Lirik Lagu Via Vallen - Ora Biso Turu



kekes hawaning wengi sakwise udan
luweh kekes jeroning ati adoh lan tresnomu
tapakku tapakmu nandes ing dalanan
dalan tepi dalan tresnoku

opo pancen sliramu wes ra kelingan
nalikane lintang-lintang sumebar ing tawang
nginjen aku lan sliramu pepasihan
langit sepi ngedah kenangan

aku ra biso turu wengi trusu mlaku
kangen kang ngemuli ati malah soyo dadi
ngendem pikiranku mung mergo sliramu
ora bakal mari yen sliramu durung ono ning sandingku

kekes hawaning wengi sakwise udan
luweh kekes jeroning ati adoh lan tresnomu
tapakku tapakmu nandes ing dalanan
dalan tepi dalan tresnoku

opo pancen sliramu wes ra kelingan
nalikane lintang-lintang sumebar ing tawang
nginjen aku lan sliramu pepasihan
langit sepi ngedah kenangan

aku ra biso turu wengi trusu mlaku
kangen kang ngemuli ati malah soyo dadi
ngendem pikiranku mung mergo sliramu
ora bakal mari yen sliramu durung ono ning sandingku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel