Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Senin, 25 Desember 2017

Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang - Nella Kharisma

elianton pardede

Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang - Nella Kharisma 


bisane mung nyawang, sing biso ndampingi bisane mung ngangen, sing biso nduweni riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang riko hang sun eman, wis duwen wong liyan riko hang sun demeni, riko hang sun welasi wis ono hang ngrumati getun rasane ati sing biso nduweni riko hang sun demeni, riko hang sun welasi wis ono hang ngrumati opo iki wis takdire bisane mung nyawang kadung mulo wis takdire lilo isun lilo bisane mung nyawang, sing biso ndampingi bisane mung ngangen, sing biso nduweni riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang riko hang sun eman, wis duwen wong liyan getun rasane ati sing biso nduweni riko hang sun demeni, riko hang sun welasi wis ono hang ngrumati getun rasane ati sing biso nduweni riko hang sun demeni, riko hang sun welasi wis ono hang ngrumati opo iki wis takdire bisane mung nyawang kadung mulo wis takdire lilo isun lilo lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo

0 komentar:

Posting Komentar