Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Minggu, 31 Desember 2017

Lirik Lagu Lilis Darawangi - Pikir Keri

elianton pardede

Lirik Lagu Lilis Darawangi - Pikir Keri

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
yo ojo mok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

iki atu du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok canthelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran



pikir keri, pikir keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri
yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke
abot dirasakne ra kuat dibecakne
rasah dipiker mbok mikir sing liyane

tresnoku sing gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending cicil motor podo podo mumete
nanging ono hasile ketimbang mikir kowe

pikir keri, pikir keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri
yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri
yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

0 komentar:

Posting Komentar