Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Selasa, 12 Desember 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Ati

elianton pardede

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Ati
umpomo isih ono wektu
aku pengen jujur ning sliramu
ra ono sing iso ngganteni
mung sliramu sing tak kangeni

adoh panggonmu lan adoh tresnamu
lawang tresno mung kanggo sliramu

ra ono sing biso ngganteni
sliramu nang jerone ati
roso tresno sing kok uwehno
iso ngedemke loro

ayem urip ayem tresnaku
naliko sesandhing nang sliramu
opo sliramu ra ngrasakno
kangen ati sing tak roso


ra ono sing biso ngganteni
sliramu nang jerone ati
roso tresno sing kok uwehno
iso ngedemke loro

ayem urip ayem tresnaku
naliko sesandhing nang sliramu
opo sliramu ra ngrasakno
kangen ati sing tak roso

0 komentar:

Posting Komentar