Lirik Lagu Nella Kharisma - Kepaling

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kepaling

kadung riko ngerti tuluse welas hang ono ring dasar ati iki sing kiro riko tego ngelarani natoni hang koyo gedigi nyejo riko pujar taline welas hang seru singset isun bundeli semembur riko buang sio sio mung mergo ngerih welas hang liyo welas isun kepaling paling mlebu metu dalan buntu sun sing iling arep maju ati wis kadung tatu arep mundur isun wis kadung ancur welas isun kepaling paling mlebu metu dalam buntu sun sing iling arep maju ati wis kadung tatu arep mundur isun wis kadung ancur kepaling welas isun, kepaling atinisun kadung riko ngerti tuluse welas hang ono ring dasar ati iki sing kiro riko tego ngelarani natoni hang koyo gedigi nyejo riko pujar taline welas hang seru singset isun bundeli semembur riko buang sio sio mung mergo ngerih welas hang liyo welas isun kepaling paling mlebu metu dalan buntu sun sing iling arep maju ati wis kadung tatu arep mundur isun wis kadung ancur welas isun kepaling paling mlebu metu dalam buntu sun sing iling arep maju ati wis kadung tatu arep mundur isun wis kadung ancur kepaling welas isun, kepaling atinisun

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel