Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Selasa, 12 Desember 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Ikhlas Lahir Batin

elianton pardede

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Ikhlas Lahir Batin


netes banyu ing moto
sliramu sandhing wong liyo
sak tenane aku ra lilo
mergo kebacut tresno

tali tresno ing janji
saiki podo ngelarani
nanging ati ra iso ngapusi
sliramu sing tak tresnani

opo ora kelingan
naliko bareng sesandhingan
janji malah dadi kacedran
tresno amung dadi kenangan

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro


amung liwat foto iki
sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin
aku ra ikhlas lahir batin

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro

amung liwat foto iki
sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin
aku ra ikhlas lahir batin

0 komentar:

Posting Komentar