Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Senin, 18 Desember 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sepuro

elianton pardede

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sepuro
gelone ati amung iso getuni
kelingan anggonku mutusi
kadung tak lakoni sabarmu leh ngenteni
balesanku sing ra ngerteni

tumetes banyu moto sing ngalir ning pipimu
naliko aku milih lungo
kabar sing tak percoyo crito sing ora nyoto
putusanku sing tak getuni

sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu

loro getun iki aku terimo
masio tansah tumetes banyu moto
siji sing tak jaluk amung sepuro
masio nyandhing wis ora biso

sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu

loro getun iki aku terimo
masio tansah tumetes banyu moto
siji sing tak jaluk amung sepuro
masio nyandhing wis ora biso

sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu

0 komentar:

Posting Komentar