Lirik Lagu Salsa Kirana - Alun-Alun Kediri

Lirik Lagu Salsa Kirana - Alun-Alun Kediri


opo pancen sliramu wes lali
nalika biyen nateh ngucapne janji
disekseni alun-alun kediri
sumpah janji sehidup semati

nanging aku ora ngiro
sliramu tego ninggalne roso
roso tresno sing mbok ucapne semono
nyatane saikine cidro

ning alun-alun kediri opo pancen kowe lali
marang aku uwong sing paling kok tresnani
simpang lima ko joyoboyo amung tinggal cerito
ilang musnah mergo tresnamu wes diduweni wong liyo

tego tegone sliramu
tampo kondo ninggalne aku
senajan tresno ra kudu nduweni
nanging aku ora biso lalu


nanging aku ora ngiro
sliramu tego ninggalne roso
roso tresno sing mbok ucapne semono
nyatane saikine cidro

ning alun-alun kediri opo pancen kowe lali
marang aku uwong sing paling kok tresnani
simpang lima ko joyoboyo amung tinggal cerito
ilang musnah mergo tresnamu wes diduweni wong liyo

tego tegone sliramu tampo kondo ninggalne aku
senajan tresno ra kudu nduweni
nanging aku ora biso lali, nanging aku ora biso lali

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel