Lirik Lagu Via Vallen - Havana Versi Jawa (Lorone Loro)

Lirik Lagu Via Vallen - Havana Versi Jawa (Lorone Loro)

lorone loro
ati iki mok gawe lorone loro
kowe tego nggandengi wedokan liyo
sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
oh lorone loro

opo rumongso wes sugih duwit
nganti atiku mok orat arit
ojo sak karepe udelmu
andum tresno sak bahagiamu

lorone atiku
nglarani awakmu ning ngarepe motoku
lorone atiku
ora cukup sepisan ndang ngaliho aku wes ra sudi

lorone loro
ati iki mok gawe lorone loro
kowe tego nggandengi wedokan liyo
sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
oh lorone loro

aku wes ora ngarep ngarep awakmu
aku wes ora cinta cinta kamu
kowe janji sehidup semati
malah saiki mblenjani

aku uwes bosan kakehan alasan
rasane atiku wes ora tahan
ra sah di gondeli timbang loro ati
luwih becik golek ganti

lorone atiku menahan cemburu
itu semua karena sikapmu
timbang koyo ngene gegeran dadine
yo pisah wae

lorone loro
ati iki mok gawe lorone loro
kowe tego nggandengi wedokan liyo
sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
oh lorone loro

uhhh ... ye ... atiku loro ... ha ...
nganti ning njero dodo
uhhh ... atiku loro ...
lorone loro

lorone loro
ati iki mok gawe lorone loro
kowe tego nggandengi wedokan liyo
sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
oh lorone loro

uhhh ... ye ... atiku loro ... ha ...
nganti ning njero dodo ...
uhhh ... atiku loro ...
lorone loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel