Lirik Lagu Elsa Safira - Tempe Anget (feat. Bayu G2B)

Lirik Lagu Elsa Safira - Tempe Anget (feat. Bayu G2B)

dek, aku arep takon, dek
opo bener sliramu sing dodol tempe
sing misuwur ono ning deso kene
jare cerito tempemu enak dewe

mas, kuwi pancen bener, mas
ora keliru sliramu takon aku
yen sliramu pengen ngicipi tempeku
tak jamin mengko bolak balik tuku

dek, aku wis ra tahan, dek
gek ndang kene tempemu ndang dilerke
wes ket mau aku mung ngeleki idu
meh ndanio enake tempemu

mas, mbok sing sabar dhisik, mas
tempe iki tak resiki dhisik
ben gak mambu, gurih sedep rasane
tempeku anget monggo diteruske

dek, pancen wenak tenan, dek
tempemu anget, ra ono tunggale
aku percoyo, wes mbuktikne dhewe
yen tempemu ra ono tandingane

mas, tempeku piye, mas, rasane piye
dek, tempemu anget, yen rasane roso sedep
mas, tempeku piye, mas, rasane piye
dek, tempemu anget, yen ra mangan dadi mumet

dek, aku arep takon, dek
opo bener sliramu sing dodol tempe
sing misuwur ono ning deso kene
jare cerito tempemu enak dewe

mas, kuwi pancen bener, mas
ora keliru sliramu takon aku
yen sliramu pengen ngicipi tempeku
tak jamin mengko bolak balik tuku

dek, aku wis ra tahan, dek
gek ndang kene tempemu ndang dilerke
wes ket mau aku mung ngeleki idu
meh ndanio enake tempemu

mas, mbok sing sabar dhisik, mas
tempe iki tak resiki dhisik
ben gak mambu, gurih sedep rasane
tempeku anget monggo diteruske

dek, pancen wenak tenan, dek
tempemu anget, ra ono tunggale
aku percoyo, wes mbuktikne dhewe
yen tempemu ra ono tandingane

mas, tempeku piye, mas, rasane piye
dek, tempemu anget, yen rasane roso sedep
mas, tempeku piye, mas, rasane piye
dek, tempemu anget, yen ra mangan dadi mumet

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel