Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Selasa, 16 Januari 2018

Lirik Lagu Kesenggol Rondo - Nella Kharisma

elianton pardede

Lirik Lagu Kesenggol Rondo - Nella Kharisma

ra kurang bumbu, ra kurang ragi
ra kurang ayu, ra kurang seksi
rumangsamu koyo widadari
neng bojoku kok yo kurang gati

opo jalaran, opo kawitan
opo yo kowe duwe simpenan
kok sajak’e wes ora kerasan
balik omah gur gawe ampiran

lagek wae urip rodo mulyo
saiki kowe mangkat neko-neko

kesenggol rondo, bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo, bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

opo jalaran, opo kawitan
opo yo kowe duwe simpenan
kok sajak’e wes ora kerasan
balik omah gur gawe ampiran

lagek wae urip rodo mulyo
saiki kowe mangkat neko-neko

kesenggol rondo, bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo, bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo, bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo, bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

0 komentar:

Posting Komentar