Lirik Lagu Nella Kharisma - Alon Alon Wae

Lirik Lagu Nella Kharisma - Alon Alon Wae

Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
Mending aku seng lungo alon alon kowe tak lalekno

Ibarat tresnoku gedhe koyok ombak seng nabrak karang
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan
Wes alon-alon wae tak lilakno kabeh ceritamu
Wes tiwas kejeron loro onok njero atiku
Wes alon-alon wae tak lilakno kabeh ceritamu
Wes tiwas kejeron kadung kependem njero dodoku

Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
Senajan abot mergo seng tak gadang
Jebul wes ilang tiwas tambah kejeron
Margo aku kelangan mending tak lilakne
Awakmu seng tak sayang
Tresnomu ben ambyar ilang

Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
Mending aku seng lungo alon alon kowe tak lalekno

Ibarat tresnoku gedhe koyok ombak seng nabrak karang
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

Wes alon-alon wae tak lilakno kabeh ceritamu
Wes tiwas kejeron loro onok njero atiku
Wes alon-alon wae tak lilakno kabeh ceritamu
Wes tiwas kejeron kadung kependem njero dodoku

Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
Senajan abot mergo seng tak gadang
Jebul wes ilang tiwas tambah kejeron
Margo aku kelangan mending tak lilakne
Awakmu seng tak sayang
Tresnomu ben ambyar ilang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel