Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Tibo

Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Tibo

kutho pacitan ninggalake kenangan
nalikane nyanding sliramu neng ngisor rembulan
sak jroning ati durung biso lali marang sliramu
gedhene roso tresno koyo ombak segoro

ora biso lali esemmu ning banyu tibo
netes eluh ning pipiku saben eling sliramu
kutho pacitan dadi seksi bisu tresno iki
nganti seprene aku tansah ora biso lali

ora biso lali esemmu ning banyu tibo
netes eluh ning pipiku saben eling sliramu
kutho pacitan dadi saksi bisu tresno iki
nganti seprene aku tansah ora biso lali

ora biso lali esemmu ning banyu tibo
netes eluh ning pipiku saben eling sliramu
kutho pacitan dadi saksi bisu tresno iki
nganti seprene aku tansah ora biso lali

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel