Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Minggu, 14 Januari 2018

Lirik Lagu Nella Kharisma - Gatele Kembang Rawe

elianton pardede

Lirik Lagu Nella Kharisma - Gatele Kembang Rawe

ndang enggalno bali
aku tetep ngenteni
opo pancen kowe
oleh ganti

pertandane ngopo
mimpiku dek wengi iki
kancing klambiku
yo ilang siji

sedino rong dino
setaun tekan sewindu
kowe ninggal tresno karo aku

sing tak eman eman
sing tak kudang kudang
saiki tibane nyanding wong liyo

tego mentolo kowe medoh tali roso
roso melas roso tresno njero dodo
rogo tak pasrahi bondo dunyo tak gawani
tak kiro kowe biso ngugemi janji

kembang melati dironce
tak kiro wangi kandane
yen tak rasakne
gatel koyo kembang rawe

sedino rong dino
setaun tekan sewindu
kowe ninggal tresno karo aku

sing tak eman eman
sing tak kudang kudang
saiki tibane nyanding wong liyo

tego mentolo kowe medoh tali roso
roso melas roso tresno njero dodo
rogo tak pasrahi bondo dunyo tak gawani
tak kiro kowe biso ngugemi janji

kembang melati dironce
tak kiro wangi kandane
yen tak rasakne
gatel koyo kembang rawe

kembang melati dironce
tak kiro wangi kandane
yen tak rasakne
gatel koyo kembang rawe

0 komentar:

Posting Komentar