Lirik Lagu Nella Kharisma - Mrekes Ati

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mrekes Ati

wes tak lakonan ne
susahe uripku iki
wes tak lakonan ne
loro ning njerone ati

arep mangan awan
ora tau dimasak ke
turu mbengi
dikon turu kursi
opo aku iki
wes dianggep ora ono
tresno njero ning ati
saikine ora lilo

sak elek elek e
aku iki sik bojomu
ojo nambah susahe uripku

siji loro telu
mbok gawe loro atiku
papat limo enem
loro ati tambah nemen

pitu wolu songo
uripku di sio sio
kowe manut
omonge wong liyo

opo ra kelingan
kowe dek jaman semono
urip bunga susah
loro disonggoh wong loro

mergo bondo dunyo
uripku di sio sio
kowe mrekes ati nyulek moto

opo aku iki
wes dianggep ora ono
tresno njero ning ati
saikine ora lilo

sak elek elek e
aku iki sik bojomu
ojo nambah susahe uripku

siji loro telu
mbok gawe loro atiku
papat limo enem
loro ati tambah nemen

pitu wolu songo
uripku di sio sio
kowe manut
omonge wong liyo

opo ra kelingan
kowe dek jaman semono
urip bunga susah
loro disonggoh wong loro

mergo bondo dunyo
uripku di sio sio
kowe mrekes ati nyulek moto

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel