Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngambang

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngambang

ilang welas isun wes ilang
welas isun nang riko wes ilang
sing kaping kaping riko ngapusi
loro loro ati iki
ngambang welas isun nang riko
riko sing biso dipercoyo

ilang welas isun wes ilang
nang riko welas isun wes ilang

mandane yo riko ngerti
njero ning atisun iki
welas sing nono watese
omboh sing nono ukure
tapi riko ngeloro ati

sing pisan pindo ne riko
nggonta ngganti wadon liyo
loro ati loro rogo
weruh dewek isun iki
roso pecah isi dunyo

ngambang.. welas isun wes ngambang
ilang welas isun wes ilang

ilang welas isun wes ilang
nang riko welas isun wes ilang

mandane yo riko ngerti
njero ning atisun iki
welas sing nono watese
omboh sing nono ukure
tapi riko ngeloro ati

sing pisan pindo ne riko
nggonta ngganti wadon liyo
loro ati loro rogo
weruh dewek isun iki
roso pecah isi dunyo

ngambang welas isun wes ngambang
ilang welas isun wes ilang
ngambang welas isun wes ngambang
ilang welas isun wes ilan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel