Lirik Lagu Nella Kharisma - Njangget

Lirik Lagu Nella Kharisma - Njangget

welas hang isun nduweni
jo sampek riko tatoni
kadung jeru roso tresno iki
njangget matri nang njero ning ati

isun sik bakal suloyo
masih yo digudo dunyo
yo mung siji roso welas iki
sun gowo sampek tekan mati

riko lan isun wes pancen jodone
sing bakalan ono hang misahne
riko lan isun yo wes podo seneng
bunga susah yo disonggoh bareng

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakalan ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

welas hang isun nduweni
jo sampek riko tatoni
kadung jeru roso tresno iki
njangget matri nang njero ning ati

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakalan ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakalan ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel