Lirik Lagu Nella Kharisma - Petan

Lirik Lagu Nella Kharisma - Petan

wong urip kudu prasojo
ojo meri karo bondo wong liyo
bondo dengkul modal cinta
ra kelingan bojone kerjone opo

wong urip kudu prasojo
ojo meri karo bondo wong liyo
bondo dengkul modal cinta
ra kelingan bojone kerjone opo

ojo pati seneng nonggo
opo maneh pepetan golek tumo
sing dadi pungkasane
suwe suwe buka kartune bojone

goro goro golek tumo
suwe suwe golek salah wong liyo (ngrasani tonggo)
sing dadi pungkasane
rumah tangga perang baratayudha

rumah tangga berantakan goro-goro petan
bojo jaluk pegatan goro-goro petan

wong urip kudu prasojo, ojo meri karo bondo wong liyo
bondo dengkul modal cinta, ra kelingan bojone kerjone opo
wong urip kudu prasojo, ojo meri karo bondo wong liyo
bondo dengkul modal cinta, ra kelingan bojone kerjone opo

ojo pati seneng nonggo, opo maneh pepetan golek tumo
sing dadi pungkasane suwe suwe buka kartune bojone
goro goro golek tumo, suwe suwe golek salah wong liyo (ngrasani tonggo)
sing dadi pungkasane rumah tangga perang baratayudha

rumah tangga berantakan goro-goro petan
bojo jaluk pegatan goro-goro petan
rumah tangga berantakan goro-goro petan
bojo jaluk pegatan goro-goro petan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel