Lirik Lagu Nella Kharisma - Pingin Tak Racuni

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pingin Tak Racuni


rasane pengen tak racuni
nyawang tingkahmu ngeloro ati
tapi wedi yen kowe mati
tiwas tenan aku gagal mok rabi

wes ngerti yen aku iki
bakale yo mbok rabi
kok yo isih wani dulinan geni

rung asat jajal lamaran
kowe ra nduwe sungkan
nyulek mata, gandeng wong liyan
… nong atiku wes ora ketahan
rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
ngempet umupe getih iki nong jero dada
sing mara-marai ati loro

atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
sing ono ning atiku saiki piye carane
nggawe kowe kapok, ra dulin wong wedok
opo tak racun, opo meh nyang dukun

rasane pengen tak racuni
nyawang tingkahmu ngeloro ati
tapi wedi yen kowe mati
tiwas tenan aku gagal mok rabi

wes ngerti yen aku iki bakale yo mbok rabi
kok yo isih wani dulinan geni
rung asat jajal lamaran, kowe ra nduwe sungkan
nyulek mata, gandeng wong liyan

… nong atiku wes ora ketahan
rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
ngempet umupe getih iki nong jero dada
sing mara-marai ati loro

atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
sing ono ning atiku saiki piye carane
nggawe kowe kapok, ra dulin wong wedok
opo tak racun, opo meh nyang dukun

rasane pengen tak racuni
nyawang tingkahmu ngeloro ati
tapi wedi yen kowe mati
tiwas tenan aku gagal mok rabi

wes ngerti yen aku iki bakale yo mbok rabi
kok yo isih wani dulinan geni
rung asat jajal lamaran, kowe ra nduwe sungkan
nyulek mata, gandeng wong liyan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel