Lirik Lagu Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian (feat. RPH)

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian (feat. RPH)

mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian

aku ra ngerti
sing dadi pikiranmu
sak bendino nglarani atiku

kurang kepiye
anggon ku sing nresnani
nanging sing tak tompo
loro ati

opo cobo salahku
nganti keloro loro
opo pancen wes ono sing liyo

opo kowe ra kelingan
jaman lagi dadian
susah seneng
sing penting barengan

sabar sabar model piye
kabeh wes tak lakoni
kowe isih podo wae
koyo ra nduwe ati

sabar kudu sabar
jare iki ujian
nanging nganti kapan
aku wes ora tahan

tresnoku wes tenanan
malah mbok nggo dolanan
opo ora kelingan
jaman lagi pendekatan

pandanganmu jaluyu
nggelinding koyo banyu
nggawe luluh atiku
sing terbuai rayuanmu

saiki lenda lende
lali karo janjine
lambemu mencla mencle
ora kenali jagate

aku kurang kepiye
kurang sabar apane
sak karepmu dewe

mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian

aku ra ngerti
sing dadi pikiranmu
sak bendino nglarani atiku

ketok awan mbengi ra tau sobo omah
bali seminggu pisan, malah nggowo masalah
jarene pamite kerjo golek upah
jebule baline nggowo wedokan liyo

opo cobo salahku
nganti keloro loro
opo pancen wes ono sing liyo

dulu cinta cinta ada juga kangen kangenan
sekarang kau berubah setelah kenal dia
jarene janjine sehidup semati
nyatane saiki kau ingkari janji

sabar sabar model piye
kabeh wes tak lakoni
kowe isih podo wae
koyo ra nduwe ati

sabar kudu sabar
jare iki ujian
nanging nganti kapan
aku wes ora tahan

sabar sabar model piye
kabeh wes tak lakoni
kowe isih podo wae
koyo ra nduwe ati

sabar kudu sabar
jare iki ujian
nanging nganti kapan
aku wes ora tahan

mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel