Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Kamis, 18 Januari 2018

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresnamu Ngambang

elianton pardede

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresnamu Ngambang

wes telung tahun
urip bareng karo kowe
susah seneng disonggo bareng
abot enteng dilakoni bareng

nanging dino ganti wulan
tresnomu kok soyo ngambang
aku ra ngerti jalarane
opo mergo wes ono liyane

urip susah wes tak lakoni
kurang mangan wes tak kuati
kowe loro tak roso lan tak jogo
mentolone gawe atiku loro

ngertio biyen ngene tingkahmu
ra sudi aku nompo tresnamu
mending tak pegat mergo gelo atiku
sek okeh sing tresna tulus marang aku



nanging dino ganti wulan
tresnomu kok soyo ngambang
aku ra ngerti jalarane
opo mergo wes ono liyane

urip susah wes tak lakoni
kurang mangan wes tak kuati
kowe loro tak roso lan tak jogo
mentolone gawe atiku loro

ngertio biyen ngene tingkahmu
ra sudi aku nompo tresnamu
mending tak pegat mergo gelo atiku
sek okeh sing tresna tulus marang aku

mending tak pegat mergo gelo atiku
sek okeh sing tresna tulus marang aku

0 komentar:

Posting Komentar