Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Minggu, 14 Januari 2018

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tutuke Cerito

elianton pardede

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tutuke Cerito

sun welas sing nono watese
sun percoyo riko sing bakal suloyo
masiyo abot riko lakoni
urip bareng ambi nisun sampek mati

setia sing pernah nyulayani
bunga susah riko hang sanggup ngancani
sing biso isun bagi welas iki
welas siji kanggo riko gembyang ati

riko sun eman
hang sun kudang kudang
ojo sampek riko
nganti ilang

nono liyo
hang sun welas iki
nong riko gandolane ati

welas asih nyuwun hang Moho Kuoso
urip bareng sampek tutuke cerito

setia sing pernah nyulayani
bunga susah riko hang sanggup ngancani
sing biso isun bagi welas iki
welas siji kanggo riko gembyang ati

riko sun eman
hang sun kudang kudang
ojo sampek riko
nganti ilang

nono liyo
hang sun welas iki
nong riko gandolane ati

welas asih nyuwun hang Moho Kuoso
urip bareng sampek tutuke cerito
urip bareng sampek tutuke cerito

0 komentar:

Posting Komentar