Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Kamis, 04 Januari 2018

Lirik Lagu Tasya Rosmala - Gelas Pecah

elianton pardede

Lirik Lagu Tasya Rosmala - Gelas Pecah
aku tansah sabar nerimo 
ati iki rasane nelongso 
katresnanmu uwes ilang musno 
kowe gandeng karo wong liyo 

yen pancene kowe uwes tego 
ning welingku anakku ojo di gowo 
kanggo tombo yen pinuju aku loro 
cukup batinku mbok gawe gelo 

kembang kumitir
kuwi dudu kembang melati 
pahit getir urip wis tak lakoni 

gelas sing pecah ra biso nyawiji 
bungah susah mung pasrah mring Gusti 

yen pancene kowe uwes tego 
ning welingku anakku ojo di gowo 
kanggo tombo yen pinuju aku loro 
cukup batinku mbok gawe gelo 

kembang kumitir 
kuwi dudu kembang melati 
pahit getir urip wis tak lakoni 

gelas sing pecah ra biso nyawiji 
bungah susah mung pasrah mring Gusti 
bungah susah mung pasrah mring Gusti

0 komentar:

Posting Komentar