Lirik Lagu Tutuke Crito - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tutuke Crito - Nella Kharisma


sun welas sing nono watesi
sun percoyo riko sing bakal suloyo
masio abot riko lakoni
urip bareng ambinisun sampek mati

setia sing pernah nyulayani
bungah susah riko hang sanggup ngancani
sing biso isun bagi welas iki
welas siji kanggo riko kembang ati

riko sun eman, hang sun kudang-kudang
ojo sampek riko nganti ilang
nono liyo hang sun welasi
mung riko gandolane ati

welas asih nyuwun hang Maha Kuasa
urip bareng sampek tutuke crito

setia sing pernah nyulayani
bungah susah riko hang sanggup ngancani
sing biso isun bagi welas iki
welas siji kanggo riko kembang ati

riko sun eman, hang sun kudang-kudang
ojo sampek riko nganti ilang
nono liyo hang sun welasi
mung riko gandolane ati

welas asih nyuwun hang Maha Kuasa
urip bareng sampek tutuke crito
urip bareng sampek tutuke crito

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel