Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Sabtu, 06 Januari 2018

Lirik Lagu Via Vallen - Lele Diwedangi

elianton pardede

 Lirik Lagu Via Vallen - Lele Diwedangi 
nong endi nggoleti kembang ati
hang wis ilang
nggowo welase roso
saiki mung impenan

kegowo iline
banyu wayah banjir
saiki sun welas
kok riko nyingkrih

sun anti-anti tekane riko
kembange ati
obahe suket ring latar
gawe isun kemesar

teko-o
teko-o merene
sawangen tulien,
isun koyo lele diwedangi

isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati
wis kadhung mekar
isun saiki riko pethal
opo sing rumongso
riko hang nandur wowo
apuwo saiki
isun hang ngunduh loro

sun anti-anti tekane riko
kembange ati
obahe suket ring latar
gawe isun kemesar

teko-o
teko-o merene
sawangen tulien
isun koyo lele diwedangi

isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati
wis kadhung mekar
isun saiki riko pethal
opo sing rumongso
riko hang nandur wowo

isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati
wis kadhung mekaa
isun saiki riko pethal
opo sing rumongso
riko hang nandur wowo
apuwo saiki
isun hang ngunduh loro

opo sing rumongso
riko hang nandur wowo
apuwo saiki
isun hang keloro

0 komentar:

Posting Komentar