Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Selasa, 02 Januari 2018

Lirik Lagu Vita Alvia - Tau Manggon

elianton pardede

Lirik Lagu Vita Alvia -  Tau Manggon

riko tau nong urip isun
tau ugo manggon nong atinisun
tapi apuwo riko tego ngelalekno
demenan ambi wong liyo

sing rumongso salah nyang riko
ugo sing rumongso tau gawe duso
tanpo sebab isun riko tinggalno
sesandingan ambi wong liyo

dudu maksut isun arep natoni riko
tapi ati iki kadung kesengsem
ati bingung kudu milih sopo
tego sing tego kudu ninggalno riko

i am sorry for hating you, maybe this is the best way
i am leaving you for her, once more i am sorry

riko tau nong urip isun
tau ugo manggon nong atinisun
tapi apuwo riko tego ngelalekno
demenan ambi wong liyo

sing rumongso salah nyang riko
ugo sing rumongso tau gawe duso
tanpo sebab isun riko tinggalno
sesandingan ambi wong liyo

dudu maksut isun arep natoni riko
tapi ati iki kadung kesengsem
ati bingung kudu milih sopo
tego sing tego kudu ninggalno riko

i am sorry for hating you, maybe this is the best way
i am leaving you for her, once more i am sorry

riko tau nong urip isun
tau ugo manggon nong atinisun
tapi apuwo riko tego ngelalekno
demenan ambi wong liyo

sing rumongso salah nyang riko
ugo sing rumongso tau gawe duso
tanpo sebab isun riko tinggalno

sesandingan ambi wong liyo

0 komentar:

Posting Komentar