Kumpulan Lirik Lagu Terbaru

Sabtu, 27 Januari 2018

Lirik Lagu Wandra & Vita Alvia - Mempeng

elianton pardede

Lirik Lagu Wandra & Vita Alvia - Mempeng

kudue isun iki demeni riko
hang wes nyoto nyoto duwene wong liyo
welas hang sun aboti gawe sun lali
dung pungkase ngrusak pager sari

mempenge ati iki sun kudu duweni
riko hang dadi pujane ati
loro paran baen wes sun lakoni
masyo sun di maroh ati

mempenge riko, sepurane sing biso
mokso ati iki ndemeni riko
ati rogo iki wes ono hang nduwe
sing bakale goyang keneng godane

kudue isun iki demeni riko
hang wes nyoto nyoto duwene wong liyo
welas hang sun aboti gawe sun lali
dung pungkase ngrusak pager sari

mempenge ati iki sun kudu duweni
riko hang dadi pujane ati
loro paran baen wes sun lakoni
masyo sun di maroh ati

mempenge riko, sepurane sing biso
mokso ati iki ndemeni riko
ati rogo iki wes ono hang nduwe
sing bakale goyang keneng godane

mempenge riko, sepurane sing biso
mokso ati iki ndemeni riko
ati rogo iki wes ono hang nduwe
sing bakale goyang keneng godane

sing bakale goyang keneng godane

0 komentar:

Posting Komentar