Lirik Lagu NDX A.K.A - Yowes

Lirik Lagu Yowes - NDX A.K.A

Ra pernah terbayang ning uripku
Kowe tego ninggalke awakku
Janji janjimu mung palsu
Kowe nglarani atiku
Lungo karo lanangan pilihanmu

Rono rene kesandung kenangan
Seprene aku iseh kelingan
Kowe sing tak sayang malah ilang
Akhire aku ra nyanding ning pelaminan

Sak tenane ati iki loro
Tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo

Ditinggal lungo pas lagi sayang sayange
Atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
Yo wes ra masalah mungkin iki wis dalane
Ora kelingan kowe nangis ning rangkulanku
Eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
Yo wes ra masalah aku tanpamu bahagia selalu

Rono rene kesandung kenangan
Seprene aku iseh kelingan
Kowe sing tak sayang malah ilang
Akhire aku ra nyanding ning pelaminan

Sak tenane ati iki loro
Tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo

Ditinggal lungo pas lagi sayang sayange
Atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
Yo wes ra masalah mungkin iki wis dalane
Ora kelingan kowe nangis ning rangkulanku
Eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
Yo wes ra masalah aku tanpamu bahagia selalu

Aku nek berjuang kowe ne ngilang
Sak tenane ati wegah kelangan
Aku wes tenanan jebule kowe dolanan
Yo wis ora popo aku lilo
Senajan ati rasane loro
Kowe tego ninggalno aku demi lanangan liyo

Ditinggal lungo pas lagi sayang sayange
Atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
Yo wes ra masalah mungkin iki wis dalane
Ora kelingan kowe nangis ning rangkulanku
Eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
Yo wes ra masalah aku tanpamu bahagia selalu

Houooo.ooo..
Aku tanpamu bahagia selalu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel